Adatkezelési alapelvek

Adatkezelési információk

Kezelt adatok köre

A regisztrációhoz szükséges adatok:
vezetéknév, keresztnév, email cím.

A rendezvényre történő regisztrálással összefüggésben kezelt adatok:      
Név, E-mail, Anyja neve, SZIG szám, Lakcím, Gépkocsi rendszáma, Tel/mobil, illetve hogy tudunk kapcsolatba lépni veled?

A fentiekben felsorolt adatok közvetlenül az érintettektől kerülnek felvételre.

Adatkezelés célja

A felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése: rendezvényekre történő regisztrációk kezelése, teljesítése, lebonyolítása.

Adatkezelés időtartama

Az adatkezelés az utolsó belépéstől számított 1 évig; illetve a regisztráció más módon való megszűnéséig tart.

Adatkezelési nyilvántartási szám

Az alapítvány kizárólag ügyfélkapcsolatban áll Önnel, nem küldünk hírlevelet, reklámokat így adatvédelmi nyilvántartásba nem került bejelentésre, mivel a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 65§ (3) kimondja, hogy (3) Nem vezet adatvédelmi nyilvántartást a Hatóság arról az adatkezelésről, amely
a) az adatkezelővel munkaviszonyban, tagsági viszonyban, óvodai nevelésben való részvételre irányuló, tanulói vagy tanulószerződéses jogviszonyban, kollégiumi tagsági viszonyban vagy - a pénzügyi szervezetek, közüzemi szolgáltatók, elektronikus hírközlési szolgáltatók ügyfelei kivételével - ügyfélkapcsolatban álló személyek adataira vonatkozik;

Egyéb adatkezelési tudnivalók

Kedvencek megosztása

A weboldal tartalmak folyamatosan megoszthatóak. A cikkek ismerősnek való megküldése során a weboldal üzemeltetője nem rögzíti a Felhasználó és ismerőse nevét és email címét.

Adathelyesbítés    

A regisztrációs adatok a felhasználói fiókban bármikor módosíthatók bejelentkezés után a Felhasználói menüben elérhető ’Profil adatok’ menüpont alatt.

Adattörlés

A regisztráció törlése az admin [KUKAC] obsitontul [PONT] hu email címen keresztül kezdeményezhető. A rendezvényregisztráció az info [KUKAC] obsitontul [PONT] hu email címen keresztül kezdeményezhető. A regisztráció törlésére a kérelem alapján 5 munkanapon belül kerül sor.

Igényérvényesítési cím, ügyfélszolgálat
info [KUKAC] obsitontul [PONT] hu

A panaszokat, kérdéseket és kéréseket a beküldéstől számított 6 hónapig kerülnek tárolásra,  majd töröljük – a még folyamatban lévő ügyekben keletkezett levelezések kivételével.

Adatbiztonság

A weboldal a jelszó olyan lenyomatát tárolja, amely kizárólag a jelszó helyességének ellenőrzésére alkalmas, de magát a jelszót nem lehet belőle visszaállítani.  A weboldal az eForce Informatikai és Kereskedelmi Kft. szerverén kezeli a személyes adatokat, védett adatbázis formában.

Cookie

A testreszabott kiszolgálás és a bejelentkezési folyamat elősegítése érdekében a rendszer „session cookie”-val azonosítja a bejelentkezett Felhasználó számítógépét, amely törlésre kerül a böngésző program bezárásával. Amennyiben a Felhasználó csak a böngésző ablakot zárja be, a böngésző ablakának újranyitásakor bejelentkezett státusz fogadja.

Naplózott adatok

Az obsitotul.hu statisztikai és hibakeresési célból, valamint a visszaélések megakadályozása, a Szolgáltatás teljesítése és működésének ellenőrzése érdekében folyamatosan naplózza a következő adatokat és 3 napot követően törli: látogatás dátuma, IP cím, az elért tartalom címe.

Tájékoztató érvényes - 2013. augusztus 01-től

X

Szerzői jogvédelem alatt áll

Védett weboldal!